EN

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του ιστότοπου www.kobatsiaris.gr της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ - Ανώνυμη εταιρία εκμεταλλεύσεων - Εστιατόρια, Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ - Ανώνυμη εταιρία εκμεταλλεύσεων - Εστιατόρια, Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., η οποία εδρεύει 22 ΧΛΜ ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ 0, ΑΣΣΗΡΟΥ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 57200, ΓΕΜΗ 057414504000, ΑΦΜ 094180805 («Εταιρεία») έχει στην ιδιοκτησία της και λειτουργεί τον παρόντα ιστότοπο www.kobatsiaris.gr («Ιστότοπος»).

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Όροι που χρησιμοποιούνται ή εννοούνται παρακάτω, όπως «εσείς», «δικός σας», αφορούν σε οποιονδήποτε αποκτά πρόσβαση, παρακολουθεί, περιηγείται, επισκέπτεται ή χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο τον Ιστότοπο. Αντίστοιχα, όροι, όπως «εμείς», «δικός μας» κ.ο.κ. αφορούν στην Εταιρεία μας. Ο ιστότοπος μας έχει δημιουργηθεί και προβάλλεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς σχετικά με την Εταιρεία μας, τα προϊόντα της και τις δράσεις της, χωρίς να έχει κάποια δεσμευτική ισχύ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνάψετε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή μαζί μας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρεία και στα αντίστοιχα τμήματα, προκειμένου να πληροφορηθείτε τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις. Οι προσφορές μας υποβάλλονται πάντα γραπτά και είναι δεσμευτικές.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου (στο εξής καλούμενος για συντομία "επισκέπτης" ή/και "χρήστης") θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και 55 χρόνια στον κλάδο της μαζικής εστίασης, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες επισιτισμού σε διάφορους τομείς, σε όλη την Ελλάδα. Επιδεικνύει αυστηρή συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας, υγιεινής και περιβαλλοντικής προστασίας. Μέσω της διατήρησης διαδικασιών παρακολούθησης και ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής αλυσίδας, συμμορφώνεται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία, τις οδηγίες του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και τις αρχές του συστήματος Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) σε όλες τις φάσεις επεξεργασίας, μεριδοποίησης, συσκευασίας και μεταφοράς των προϊόντων της. Όλα τα γεύματα παράγονται χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά, όσπρια και εκλεκτά λαχανικά από την εύφορη ελληνική γη, τυριά από την τοπική παραγωγή, τιμώντας έτσι την γαστρονομική παράδοση του τόπου μας. Μαγειρεύουμε τα γεύματά μας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κουζίνας μας, στις μονάδες παραγωγής μας, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, διασφαλίζοντας ότι ακολουθούνται τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Οι δραστηριότητες μας αφορούν:

  1. Εκπαίδευση

Γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας τηρώντας πάντα τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής.

  1. Υγεία

Η διατροφή αποτελεί ένα θεμελιώδες στοιχείο της ανθρώπινης υγείας, και η σημαντικότητά της εντείνεται ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για τη θεραπευτική διαδικασία σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

  1. Επιχειρήσεις Ιδιωτικoύ Τομέα

Η διατροφή στον χώρο εργασίας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υγεία, την ενέργεια και την απόδοσή των εργαζομένων.

  1. Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης

Ποιοτικές υπηρεσίες μαζικής εστίασης σε νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια και μια σειρά από άλλους οργανισμούς.

  1. Υπηρεσίες Εταιρικής Εστίασης

Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα, εστιάζουμε στο να προσφέρουμε γεύματα υψηλής ποιότητας στους εργαζομένους κάθε επιχείρησης.

  1. Λειτουργία χώρων Μαζικής Εστίασης

Δημιουργία και διαχείριση χώρων με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων

  1. Catering Εκδηλώσεων

Δημιουργούμε μοναδικές γευστικές αναμνήσεις στις πιο σημαντικές σας στιγμές

  1. Έτοιμα Γεύματα

Βραβευμένα Ελληνικά παραδοσιακά έτοιμα γεύματα συντήρησης και κατάψυξης, μαγειρεμένα με παραδοσιακές συνταγές και εξαιρετικά υλικά. Διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα από φρεσκομαγειρεμένα, cook & chill προϊόντα σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Τα γεύματά μας προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου, σε ανταγωνιστικές τιμές και αποτελούν την ιδανική λύση για μοναδικά γευστικά πιάτα, υψηλής θρεπτικής αξίας.

8. Λειτουργία Χώρων Εστίασης Υψηλού επιπέδου. Λειτουργούμε τους παρακάτω χώρους:

Α) Το εστιατόριο ZooCafe, το οποίο δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016 στην καρδιά του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, με σκοπό να προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Β) Το Aqua Café, το οποίο βρίσκεται στο Aquapolis, το μεγαλύτερο και πιο όμορφο waterpark της Αττικής, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Γ) Το Planetarium, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης, στο Noesis (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Δ) Το Εστιατόριο "Το Καποδιστριακό", το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο "Κωστής Παλαμάς", στο κέντρο της Αθήνας. Ένας χώρος φιλόξενος, δημιουργικός, με κύρος αντίστοιχο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύρια χρήση του Κτηρίου είναι η φιλοξενία εκδηλώσεων, όπως διαλέξεων μικρών ακροατηρίων, στρογγυλών τραπεζών, συμποσίων, δεξιώσεων, δείπνων, επίσημων γευμάτων κ.α.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

O ιστότοπος μας μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες, δεδομένα, λογισμικό, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, τα οποία και προστατεύονται ως δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή σημάτων και άλλα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού απορρήτου ή τυχόν δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας), σύμφωνα με το δίκαιο περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Όλα τα παραπάνω ενδεικτικά αναφερόμενα προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν την εταιρεία αλλά και τον ιστότοπο αυτό ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρείας ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ιστότοπο δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε ότι όλα τα παραπάνω δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατεύονται σε οποιαδήποτε τυχόν μορφή, μέσο ή τεχνολογία που είτε είναι διαθέσιμα σήμερα είτε αναπτυχθούν στο μέλλον.

Η εταιρεία, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις έχουν ήδη τεθεί παραπάνω στο πεδίο της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας, χορηγεί στον κάθε μεμονωμένο μοναδικό χρήστη, ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείται σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, χωρίς ρητή άδεια από την Εταιρία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Πιστεύουμε ότι κάθε νέο μέλος της ομάδας μπορεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός δυναμικού, δημιουργικού και καινοτόμου περιβάλλοντος. Στο σχετικό πεδίο του ιστότοπου έχετε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Επίσης ζητούμε αρχικά κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Eπώνυμο, Τηλέφωνο, e-mail και φυσικά ως επισυναπτόμενο αρχείο το βιογραφικό σας σημείωμα).

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι το επισυναπτόμενο αρχείο που θα υποβάλετε, θα αποτελεί το βιογραφικό σας σημείωμα και όχι οποιοδήποτε άλλο έγγραφο. Η εταιρεία έχει πολιτική μη ανοχής σε οποιοδήποτε παραπλανητικό ή ανακριβές περιεχόμενο και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που περιλαμβάνει φυλετικές, εθνικές σεξουαλικές ή σχετιζόμενες με αναπηρίες προσβολές. Για τον λόγο αυτό, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να διορθώσουμε ή να διαγράψουμε κάθε τέτοιο περιεχόμενο, το οποίο θα είναι και άσχετο με τα ζητούμενα.

Παρακαλούμε πριν την ολοκλήρωση της αποστολής να δηλώσετε εάν συναινείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική της Εταιρίας για τα Βιογραφικά Σημειώματα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία εφαρμόζει Πολιτικές και Διαδικασίες που αφορούν την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Στα πλαίσια αυτά λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα από μη-εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, αλλοίωση ή/και κοινοποίηση. Η εταιρεία, με την ιδιότητα του υπευθύνου επεξεργασίας θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία θα συλλέξει στον ιστότοπο, για συγκεκριμένες λειτουργείες.

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων θα είναι κατ’ αρχήν μόνο οι αρμοδίως εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της εταιρίας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα για την διοργάνωση εκδηλώσεων στους χώρους εστίασης που λειτουργούμε. Οι εργαζόμενοι μας που θα έρθουν σε επαφή με τα προσωπικά σας δεδομένα, έχουν υπογράψει σχετικές ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επεξεργασίας αυτής και για τις ανάγκες της υλοποίησης των ανωτέρω σκοπών, η εταιρία ενδέχεται να αξιοποιήσει υπηρεσίες τρίτων μερών – συνεργατών μας, στους οποίους θα κοινοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα σας και οι οποίοι θα τα επεξεργαστούν για λογαριασμό της εταιρίας, ως εκτελούντες την επεξεργασία. Εάν συμβεί αυτό θα σας ενημερώσουμε και ίσως σας ζητήσουμε να συναινέσετε. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες, στις οποίες θα χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα δεδομένα, για τη υλοποίηση μιας εκδήλωσης, έχουν επίσης συμβληθεί μας υποσχόμενες την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία θα επεξεργαστεί η εταιρεία, τηρούνται καθ' όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη της εκδήλωσης, τα δεδομένα θα διαγράφονται, εκτός αν άλλως ορίζεται από τη νομοθεσία ή εάν είναι αναγκαία η διατήρησή τους για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της εταιρείας ή για οποιονδήποτε άλλο νόμιμο λόγο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από τα άρθρα 12 επ. έως και 22 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679:

(α) το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και στις σχετικές με την επεξεργασία πληροφορίες,

(β) το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και συμπλήρωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων σας,

(γ) το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»),

(δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος,

(ε) το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, είτε σε εσάς είτε σε κάποιον άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής www.dpa.gr.

Κατά την επίσκεψή σας στο www.kobatsiaris.gr, σε συγκεκριμένα σημεία του ιστότοπου, θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε κάποια στοιχεία σας.

Α) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διοργανώσετε μία εκδήλωση σε κάποιο από τους χώρους εστίασης που λειτουργούμε, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε Βιογραφικό Σημείωμα, στο σχετικό πεδίο, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.), αλλά και να επισυνάψετε το αρχείο με το βιογραφικό σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό τον οποίο συλλέχθηκαν .

Δείτε σχετικά και την σχετική Πολιτική Απορρήτου μας: https://www.kobatsiaris.gr/pol...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα βάσει του ΓΚΠΔ (κρυπτογράφηση ασφάλεια δικτύου και ηλεκτρονικών αρχείων, ψευδωνυμοποίηση κλπ), προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας τους.

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ιστότοπος www.kobatsiaris.gr παρέχεται «ως έχει» και στην κατάσταση που είναι διαθέσιμος. Η εταιρεία δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι η χρήση του του θα είναι συνεχής και χωρίς βλάβες. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια, ακεραιότητα, ή την πληρότητα του συνόλου των περιεχομένων του ιστότοπου. Ομοίως, η εταιρεία αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη. Η πρόσβασή σας, η παρακολούθηση και επίσκεψή σας, γίνεται αποκλειστικά με δικό σας κίνδυνο.

Στο μέτρο αυτό αποποιούμαστε εξ ολοκλήρου κάθε τυχόν ευθύνη της εταιρείας μας, για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες που προκύπτουν από την χρήση ή μη δυνατότητα χρήσης του ιστότοπου μας, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου ένας χρήστης βασίζεται στην πληροφόρηση που αντλεί από τον Ιστότοπο μας, ή που προκύπτουν από σφάλματα, παραλείψεις, ελαττώματα, ιούς, καθυστερήσεις, εγκληματικές ενέργειες τρίτων (π.χ. παράνομη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα της Εταιρείας μας), γεγονότα τυχηρά ή ανωτέρας βίας.

Ενημέρωση 05/2024

ΕΣΠΑ