left-news
Ιούνιος 2019
 
ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΟ - International Taste Institute - ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ : Superior Taste Awards ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.
 
Μια σπουδαία διεθνή διάκριση γεύσης κατέκτησαν τρία από τα προϊόντα της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.» στο διεθνή διαγωνισμό των ITI.
 
Ο Μουσακάς Λαχανικών και οι Πιπεριές γεμιστές με φέτα, της σειράς κατεψυγμένων έτοιμων γευμάτων Special GReatings βραβεύτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTi - με το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για το 2019, καθώς και το Κοκκινιστό με Αρακά της ίδιας σειράς που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος ,βραβεύτηκε με την ίδια διάκριση.
Η βράβευση γεμίζει με ικανοποίηση και περηφάνια όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας οι οποίοι ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση δημιούργησαν, με μεράκι και αγάπη για την ελληνική κουζίνα, τη σειρά έτοιμων γευμάτων special GReatings. Γεύματα με αγνά ποιοτικά υλικά , έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά τα οποία προσφέρουν έτοιμες και γρήγορες λύσεις στους λάτρεις του καλού φαγητού αναδεικνύοντας τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής.
 
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης -iTi- με έδρα τις Βρυξέλλες είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός γευστικής αξιολόγησης, βασισμένος σε Σεφ και Σομελιέ, αφιερωμένος στην πιστοποίηση της ανώτερης γεύσης προϊόντων τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. Η διαδικασία γευσιγνωσίας διεξάγεται με τυφλές δοκιμές, ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη στη μέθοδο της Διεθνούς Αισθητηριακής Ηδονικής Ανάλυσης.
 
greatings logo
taste logo
 
Φεβρουάριος 2019
 
Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Μυστικό καλάθι» απέσπασε ο chef του «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ» , Αλέξανδρος Ανδριώτης μαζί με τον Αναστάσιο Ανδριώτη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2019» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Ο chef μας αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα και την αγάπη του για τη μαγειρική δημιούργησε ένα ιδιαίτερο πιάτο το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.
 
Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας προσελκύοντας περισσοτέρους από 50.000 επισκέπτες. Ο μαγειρικός διαγωνισμός «GREEK CHEF » έχει γίνει θεσμός και έχει ως στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, της ελληνικής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής.
 
kobatsiaris chef1 newsfeed
 
Φωτογραφία 1: Ο chef του «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ»  Αλέξανδρος Ανδριώτης¨.
 
kobatsiaris piato newsfeed ch
 
Φωτογραφία 2: Το βραβευμένο πιάτο 
 
 
Οκτώβριος 2018
 
Η «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.» συμμετέχει στη διεθνή έκθεση SIAL 2018 που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Οκτωβρίου στο Παρίσι- Γαλλία παρουσιάζοντας την πρόταση της στον τομέα των έτοιμων γευμάτων. Πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο,που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές. Εάν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε και να γευτείτε από κοντά τα γεύματα της «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.» επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μια συνάντηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
5a r 204 banner hd
 
 
Ιούνιος 2018
 
 
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΑ iTQi : Surerior Taste Awards ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.
 
Μια σπουδαία διεθνής διάκριση γεύσης κατέκτησαν δύο από τα προϊόντα της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΡΣΙΑΡΗ Α.Ε.». Ο Μουσακάς Λαχανικών και οι Πιπεριές γεμιστές με φέτα της σειράς κατεψυγμένων έτοιμων γευμάτων Special GReatings βραβεύτηκαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας-iTQi- με το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για το 2018.
 
Η βράβευση γεμίζει με ικανοποίηση και περηφάνια όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας οι οποίοι ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση δημιούργησαν με μεράκι και αγάπη για την ελληνική κουζίνα τη σειρά έτοιμων γευμάτων special GReatings. Γεύματα με αγνά ποιοτικά υλικά , extra παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά τα οποία προσφέρουν ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις στους λάτρεις του καλού φαγητού αναδεικνύοντας ,παράλληλα, τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής.
 
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύση και Ποιότητας-iTQi- με έδρα στις Βρυξέλλες είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός βασισμένος σε Σεφ και Γευσιγνώστες, αφιερωμένος στην πιστοποίηση της ανώτερης γεύση προϊόντων τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.
 
mm 1
 
Φωτογραφία : 2ος από αριστερά ο Executive Chef Κωνσταντίνος Τάσης και 2ος από δεξιά ο κ. Διονύσης Κομπατσιάρης
 
 mm 2
 
Τελετή απονομής Βραβείων Ανώτερης Γεύσης στην εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.»
 
Φωτογραφία :Από αριστερά ο κ. Γιώργος Παπαντωνόπουλος, η κα. Αιμιλία Βρεττού, ο κ. Διονύσης Κομπατσιάρης , η κα. Τηραïδη Τουζλίδου Βασιλική & 3ος από δεξιά ο Executive Chef Κωνσταντίνος Τάσης
 
Μαρτιος 2018

 

ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
 
Χρυσό βραβείο για την προσφορά της στην ελληνική γαστρονομία κατέκτησε η «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε», στην απονομή βραβείων σε καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις του κλάδου, στο πλαίσιο του Συνεδρίου για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας Greek Taste beyond borders που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 5 Μαρτίου.
 Στο Συνέδριο μετείχαν εκπρόσωποι επισιτιστικών επιχειρήσεων και κορυφαίοι Έλληνες “chef” οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και  ανέλυσαν τις σημαντικές δυνατότητες για εδραίωση της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας στη διεθνή αγορά.
 Το χρυσό βραβείο, παρέλαβε  εκ μέρους της εταιρίας «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» ο κ. Γιώργος Κομπατσιάρης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, κάλεσε όλους όσους πιστεύουν ότι οι ιδέες και οι προτάσεις τους θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουμε την ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στην «κορυφή της παγκόσμιας γαστρονομικής απόλαυσης».
 
image 0 02 05 c63c58904da2abd23990d393e4390d2ac2524046777547901b211f6d6b930e91 V 
 
Φωτογραφία: Απο αριστερά ο κ. Γιώργος Κομπατσιάρης, κ. Φίλιππος Κούτρας, κ. Διονύσης Κομπατσιάρης. 
 
20180304 190316
 
image 0 02 05 9d1c1bb8833abab5940b4e9102b52cd79fb5bddc3f57872435ee72853f1b54ab V 1
 

 

ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε»

Στην κορυφή της αναγνώρισης για την ποιότητα, την υπευθυνότητα, αλλά και τη γεύση στα παραγόμενα προϊόντα της, για το 2018 κατέλαβε η εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» στην απονομή των βραβείων “Award of Quality & Taste 2018” που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου για την εξωστρέφεια της ελληνικής γαστρονομίας, την Δευτέρα 5/3/2018 στο Μέγαρο Μουσικής.

Το χρυσό βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας, το Μέλος του Δ.Σ κ. Διονύσιος Κομπατσιάρης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, χαρακτήρισε τη βράβευση ως μια ηθική δικαίωση των προσπαθειών που η εταιρία καταβάλλει τα 40 χρόνια της παρουσίας της στο χώρο του έτοιμου ποιοτικού και γευστικού ελληνικού φαγητού.

«Η εμπειρία 4 δεκαετιών στην προσφορά ποιοτικού ελληνικού εδέσματος, μας έχει πείσει πλέον ότι μόνο η συνεχής προσπάθεια, η αυστηρή προσήλωση στους στόχους, οι καινοτόμες ιδέες και προ πάντων η ποιότητα, είναι οι πυλώνες που χτίζουν γερά θεμέλια σε κάθε προσπάθεια» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS 2018 151   

Φωτογραφία: Στη μέση ο κ. Διονύσης Κομπατσιάρης. 

 

       GOLD AWARD 2018 ESTIATORIA PREMIUM AWARDS

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ»

Με το βραβείο “Καλύτερη ελληνική και διεθνής κουζίνα” τιμήθηκε το «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ», από τον γνωστό ιστότοπο “estiatoria.gr” στο πλαίσιο του Συνεδρίου για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας “1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018”.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της διεύθυνσης ο κ. Δημ. Παπαθανασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Το ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ» από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, έθεσε σαν στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη του, ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις, παντρεύοντας αρμονικά την ελληνική, μεσογειακή και την διεθνή κουζίνα».

ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS 2018 64         

 Φωτογραφία: 2ος από αριστερά ο κ. Δημ. Παπαθανασίου & 2ος από δεξιά ο Chef Αλέξανδρος Ανδριώτης.

    GOLD AWARD 2018 ESTIATORIA PREMIUM AWARDS

 

 

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΤΟ «BRUNCHY RISTO» ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Με το βραβείο “Καλύτερη Ιταλική κουζίνα” τιμήθηκε το εστιατόριο «BRUNCHY RISTO», από τον γνωστό ιστότοπο “estiatoria.gr” στο πλαίσιο του Συνεδρίου για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας “1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018”.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της διεύθυνσης η Κα. Ηλιάνα Μπεγιά, η οποία αφού ευχαρίστησε την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση, τόνισε ότι η ιταλική κουζίνα σαν μεσογειακή, δεν διαφέρει και πολύ από την ελληνική, καθώς αναδύοντας το μοναδικά εξαίσιο άρωμα του αυθεντικού ελληνικού ελαιόλαδου και των αγνών υλικών, αναδεικνύει το μοναδικό ταπεραμέντο αλλά και τον δυναμισμό της μεσογειακής κουζίνας που έχει αγαπηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου!

ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS 2018 62     

Φωτογραφία: Στη μέση αριστερά η κα Ηλιάνα Μπέγια & μέση δεξιά ο Chef Επαμινώνδας Παππάς. 

 

  GOLD AWARD 2018 ESTIATORIA PREMIUM AWARDS

 
Φεβρουάριος 2018
 
Το εστιατόριο "Καποδιστριακό" έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Gold Award of Quality & Taste στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στην κατηγορία "Ελληνική - Διεθνής κουζίνα".
 
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ YPOPSIF 2
 
Φεβρουάριος 2018
 
Το εστιατόριο "Brunchy Risto-Smartpark" έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Gold Award of Quality & Taste στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στην κατηγορία " Ιταλική κουζίνα".
 
YPOPSIFIOTHTA BRUNCY RISTO 1
 
Φεβρουάριος 2018
 
Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.-ΑΜΑΛΘΕΙΑ "Χρυσός Χορηγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας.
 
Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας (1st International Hellenic Gastronomy Conference) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις
5 Μαρτίου 2018, μετέχει ως «χρυσός χορηγός» η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε –ΑΜΑΛΘΕΙΑ.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η συστηματικότερη προβολή της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και των ωφελημάτων για την υγεία -κυρίως των νέων ανθρώπων από την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών στις αναπτυγμένες χώρες.
Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε εφαρμόζει ήδη όλα τα διεθνή στάνταρ ποιότητας σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις τόσο στην εγχώρια, όσο και στην διεθνή αγορά προ-μαγειρεμένου γεύματος, καθώς δεν χρησιμοποιούνται σε καμία φάση της προετοιμασίας συντηρητικά ενώ σε όλα τα γεύματα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
 Για τους λόγους αυτούς άλλωστε, η εταιρία πρόσφατα τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο “ GOLD AWARD” των βραβείων “Estia Awards 2018” στην κατηγορία Green Practices, ως επιβράβευση και αναγνώριση της συνεπούς, όσο και υπεύθυνης πολιτικής που ακολουθεί στη διασφάλιση της ποιότητας σε όλες τις φάσεις της παραγωγής των προϊόντων της, αλλά και τις καινοτόμες δράσεις που εφαρμόζει για την προστασία του περιβάλλοντος.
 
SPONSORS GOLD BADGE ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ 1
 
Στιγμιότυπα από το Pre_Conference Event που διοργανώθηκε στα πλαίσια του  1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 στο Ecali Club.
 
1 6 
 
1 38
 
1 1 
 
1 4
 
1 23
 
1 24
 
 
Δεκέμβριος 2017
 
"ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΘΕΙΑ - ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε"
 

Στην κορυφή της αναγνώρισης για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, κατέκτησε η εταιρία “ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” στη φετινή απονομή των βραβείων “Estia Awards 2018”.

Το βραβείο “Α4 GOLD AWARD” που απονεμήθηκε στην “ΑΜΑΛΘΕΙΑ –ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε” αποτελεί την κορυφαία επιβράβευση για την συνεπή, όσο και υπεύθυνη πολιτική που ακολουθεί στη διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή των προϊόντων της, αλλά και τις καινοτόμες δράσεις που εφαρμόζει για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

estia award

 

 

 
Οκτώβριος 2017
 

Η Anuga 2017 ήταν μία σημαντική ευκαιρία για την εταιρεία Αμάλθεια-Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. να παρουσιάσει τo πιο πρόσφατο εγχείρημά της :  special GReatings.
Για 5 ημέρες, εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεπτούν το περίπτερο της εταιρίας και να δοκιμάσουν τα έτοιμα γεύματα που τους προσέφερε η ομάδα μας. Μουσακάς, Παστίτσιο και Σουτζουκάκια είναι τα κορυφαία γεύματα που τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών για τη φρεσκάδα, τη γεύση και την παρουσία τους.

Ο αγνός τρόπος μαγειρέματος, χωρίς τη χρήση συντηριτικών, υποκατάστατων ή πρόσθετων ή οποιουδήποτε μη φυσικού συστατικού είναι ο κύριος λόγος για το πολύ νόστιμο αποτέλεσμα.

Σε μία ακόμη συμμετοχή, η ομάδα ΑΦΟΙ Κομπατσιάροι Α.Ε. έλαβε συγχαρητήρια για την εταιρική ταυτότητα και την παρουσίαση στο περίπτερό της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες για τον πολύτιμο χρόνο τους στην γνωριμία τους με την ομάδα μας και είμαστε στη διάθεσή τους για περαιτέρω συζήτηση για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

 anuga 03 
 
Οκτώβριος 2017

Η πρώτη συμμετοχή της εταιρείας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ–ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» στη σπουδαιότερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, ολοκληρώνεται σήμερα 11 Οκτωβρίου, τελευταία μέρα της ANUGA 2017!

Θα μας βρείτε:
Κτίριο 4 όροφος Β’ διάδρομος C περ. 098

mirabella0

 
 
Σεπτέμβριος 2017

Στη Διεθνή έκθεση ANUGA η “ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε”

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “ANUGA” η οποία πραγματοποιείται στην Κολωνία από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017, συμμετέχει εφέτος η «ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε».

Η “ANUGA”αποτελεί την κορυφαία, διεθνή κλαδική έκθεση στο χώρο των τροφίμων και ποτών, η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία.

Σε περισσότερα από 280.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, 7.000 εκθέτες από 100 χώρες του κόσμου, παρουσιάζουν στους 160.000 επισκέπτες τους, τα τελευταία και πιο καινοτόμα προϊόντα της διεθνούς βιομηχανίας τροφίμων και ποτών!
 

Η «ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» από ιδρύσεως της μέχρι και σήμερα, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της εστίασης, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα σε αυτόν της “Μαζικής Εστίασης” και παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο, συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, γεγονός που της επέτρεψε να αναδειχθεί σε μία από τις πιο ισχυρές οικονομικά επιχειρήσεις, στο χώρο της Μαζικής Εστίασης στη χώρα μας.

Το περίπτερο της «ΑΜΑΛΘΕΙΑ – ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» βρίσκεται στον 2ο όροφο του περιπτέρου 4 στον διάδρομο C στη θέση 098 και σας περιμένει να σας ξεναγήσει σε νέες γαστριμαργικές απολαύσεις, βασισμένες στην πατροπαράδοτη ελληνική κουζίνα, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα και τα αγνά υλικά, στοιχεία που αποτελούν και το «μυστικό» της επιτυχίας της εταιρίας.


image003

 

Το περίπτερο της «ΑΜΑΛΘΕΙΑ – ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» κτίριο 4 όροφος Β’ διάδρομος C περ. 098

 
map

 

Μάρτιος 2017

H Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. συμμετείχε για δεύτερη φορά με επιτυχία στην έκθεση Food Expo Greece 2017 παρουσιάζοντας την πρότασή της στον τομέα των έτοιμων γευμάτων, τόσο κατεψυγμένα όσο και σε συνθήκες συντήρησης "Special GReatings" που απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ https://goo.gl/q69L71
 
image002 1
 
image005image008image007
 
 

Μάρτιος 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση Food Expo Greece 2017
Σας περιμένουμε 18-20 Μαρτίου
Metropolitan Expo Athens, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Αθήνα 
Hall 2, stand C16

 

logo el

 

IMG 1110 800x533

Δεκέμβριος 2016

Tο Αυθεντικό Catering της ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. - Μέγας Χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών "ELITE"

Στις 8,9,10 & 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών "ELITE" και το Αυθεντικό Catering είχε την τιμή να είναι Μέγας Χορηγός.
Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο πλήθος φιλάθλων παρακολούθησε τους αθλητές σε μια άψογη διοργάνωση.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στους Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες καθώς και στους διοργανωτές.
Το Αυθεντικό Catering στήριξε τη διοργάνωση ενισχύοντας την ποιότητα του αθλήματος της Πυγμαχίας στη χώρα μας.

unnamed

Οκτώβριος 2016

Η Εταιρεία μας, Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε.- Αυθεντικό Catering, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει την πλέον ευπαθή ομάδα πληθυσμού, τα παιδιά.
Συμμετέχει στο Πρόγραμμα “Δεκατιανό στο Σχολείο’’  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  προσφέροντας δεκατιανό (τοστ) για 25 Εβδομάδες σε 11.300 μαθητές της Περιφέρειας Αττικής.
 

photo

Οκτώβριος 2016

Η Εταιρεία μας για πρώτη φορά βρέθηκε ως εκθέτης στην Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών, SIAL – Paris 2016 (16-20/10 - Hall 6, Stand A093), όπου παρουσιάσαμε στο διεθνές αγοραστικό κοινό την σειρά κατεψυγμένων γευμάτων Special GReatings που προσφέρουμε σε επιχειρήσεις εστίασης.
 
 
catalog web
 
logo2
 
 

Μάιος 2016

Τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης μονάδας εστίασης των φοιτητών του ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Παρ/μα Καστοριάς), η οποία αναγέρθηκε με ίδιες δαπάνες σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» τελέσθηκαν από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΔΥΤ. Μακεδονίας, Δρ. Νικόλαο Ασημόπουλο και τον κ. Θ. Κομπατσιάρη, μέλος Δ.Σ και εκ των ιδρυτών της εταιρίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κα Τελιγιορίδου Ολυμπία και η βουλευτής της ΝΔ κα Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, του Δήμου Καστοριάς καθηγητές του ΤΕΙ και άλλοι επίσημοι.

Το μέλος του Δ.Σ της εταιρίας κ. Διον. Κομπατσιάρης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην 50ετη ισχυρή παρουσία της εταιρίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και επεσήμανε ότι «το φοιτητικό εστιατόριο, για μας, δεν είναι ένας απλός χώρος στον οποίο ο νέος επιστήμονας έρχεται για να καλύψει μια από τις ζωτικές του ανάγκες, αλλά ένας χώρος συνάντησης, φιλίας, ξεκούρασης, θα έλεγα ακόμα και καλλιέργειας της κοινωνικοποίησης των νέων ανθρώπων».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καθιέρωση της κάρτας σίτισης του φοιτητή, βελτίωσε θεαματικά την παρεχόμενη προσφορά προς τους φοιτητές, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και παροχών από τις εταιρίες εκείνες που δεν στόχευαν μόνο στο οικονομικό όφελος, αλλά είχαν τη διάθεση την πρόθεση και την τεχνογνωσία, να προσφέρουν ισχυρά αντισταθμιστικά οφέλη, στην ακαδημαϊκή κοινότητα.


«Η καθιέρωση της κάρτας σίτισης επέτρεψε στους σοβαρούς παρόχους, σ’ αυτούς που ήθελαν και μπορούσαν να επενδύσουν στην ποιότητα, να προχωρήσουν σε ενέργειες και δράσεις που αφορούσαν όχι μόνο στην ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων γευμάτων στους φοιτητές, αλλά και σε επενδύσεις υποδομής, βελτίωσης των χώρων και του περιβάλλοντος, ακόμα και σε δράσεις, όπως η σημερινή. Τα σημερινά εγκαίνια του ιδιόκτητου σύγχρονου εστιατορίου των φοιτητών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας εδώ στην Καστοριά, εκπέμπει το μήνυμα του σεβασμού στην ανάδειξη της ποιότητας ζωής και της αξίας του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ο άνθρωπος ζει και δημιουργεί καθημερινά. Και οι αξίες αυτές, δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπαίνουν σε καμία ζυγαριά κανενός κέρδους, χρηματικού ή υλικού» κατέληξε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία ως φοιτήτριας, από την εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» και χαρακτήρισε την εταιρία ως υπόδειγμα στο χώρο της εστίασης.
Χαρακτήρισε στη νέα μονάδα σίτισης, την χαρακτήρισε «κόσμημα» και συνεχάρη Διοίκηση και εργαζομένους για το έργο που προσφέρουν στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Η βουλευτής της Ν.Δ Κα Αντωνίου Μαρία στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Διοίκησης της εταιρίας να αναγείρει με δικά της έξοδα τη νέα σύγχρονη μονάδα εστίασης, επεσήμανε το ρόλο και τη συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία συμμετέχει ενεργά και καθοριστικά στην αναζωογόνηση της οικονομίας και κάλεσε τον ιδιωτικό τομέα, να παραδειγματιστεί από την πρωτοβουλία αυτή, συμβάλλοντας έτσι, όχι μόνο στη γενικότερη ανάπτυξη της οικονομίας, αλλά κυρίως στην ποιοτική κοινωνική αναβάθμιση της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Δρ. Νίκος Ασημόπουλος ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Ακαδημαϊκή Κοινότητα εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης και της γενικότερης περιστολής εξόδων ακόμα και των αναγκαίων και ανελαστικών στην οποία υποχρεούνται οι Διοικήσεις των Ανώτατων Ιδρυμάτων και χαρακτήρισε ως λίαν ενθαρρυντική για όλους την πρωτοβουλία των Αφων Κομπατσιάρη να προχωρήσει ιδίαις αυτής δαπάναις, στην αγορά του οικοπέδου και εν συνεχεία στην ανέγερση της νέας μονάδας σίτισης που πραγματικά λύνει πολλά προβλήματα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Μάρτιος 2016

Πρώτη συμμετοχή της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. στην έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo όπου παρουσιάστηκε η νέα σειρά κατεψυγμένων έτοιμων γευμάτων, Special GReatings – Premium Cuisine.

food expo

 

Μάρτιος 2016

Σας περιμένουμε 19-21 Μαρτίου στην έκθεση Food Expo Greece
Metropolitan Expo Athens, Μαρούσι, Αθήνα, 
Hall 2, stand C13
Logo Low Res

 

Δεκέμβριος 2015

Η Εταιρεία Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε., από τις αρχές Δεκεμβρίου ανέλαβε τη διαχείριση και λειτουργία του καφέ - εστιατορίου εντός του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα Αττικής.

press

Νοέμβριος 2015

Στις αρχές Νοεμβρίου η εταιρεία Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. ανέλαβε τη σίτιση των φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στις πόλεις Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. 

l12

 
Σεπτέμβριος 2015
 
Τέλη Σεπτεμβρίου ανατέθηκε στην Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. η σίτιση των εργαζομένων της Lidl Hellas στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
 

lidl5

 

Απρίλιος 2015

Ο γνωστός chef Άρης Τσανακλίδης δημιουργεί για το Αυθεντικό Catering της Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε. μια μεγάλη ποικιλία συνταγών, από τη μεσογειακή κουζίνα έως την ασιατική και κάθε ethnic κουζίνα, για κάθε τύπου εκδήλωση.

AUTHENTIC ARIS

 

Ιανουάριος 2015

Ξεκίνησε η λειτουργία νέας μονάδας παραγωγής φαγητού & υπηρεσιών catering "Αυθεντικό" στην Αττική (Αγίου Φανουρίου 33 - Αχαρναί).

catering athina 

 

catering athina4